LBC’72 zoekt badminton trainer voor woensdagavond!

Vereniging
LBC’72 uit Lichtenvoorde is een vereniging met circa 80 leden met 4 volwassenen competitie teams,  1 heren team, 1 recreanten team en 1 jeugd team. Alle teams komen uit in de regionale-  en de Badminton Nederland competitie.
LBC’72  heeft tot doel om de vereniging meer competitiegericht te gaan opzetten waarbij vanuit de jeugd wordt gebouwd aan zowel een recreatieve als competitiegerichte vereniging waarbij alle leden centraal blijven staan.

Trainingen
Om dat doel te bereiken willen we de komende jaren graag een trainer die hier een bijdrage aan kan leveren. Op dit moment wordt er getraind op woensdagavond waarbij van 18:30u tot 21.30u achtereenvolgens een jeugdgroep (60/90 min), daarna een recreantengroep (30 min) en als laatste de competitiespelers die een uur training krijgen.
Naast training is er voor de LBC leden na de training ook de mogelijkheid tot vrij spelen op de woensdagavond.
LBC’72 vindt het belangrijk dat de trainer de jeugdtraining verder gestalte gaat geven (daarbij wordt hij/zij geassisteerd door een aantal jeugd begeleiders) en verder ook de competitiespelers flink op scherp gaat zetten.

Trainer
LBC’72 zoekt een SL3 trainer of SL2 trainer met spelers-ervaring om invulling te geven aan de jeugdtraining en de volwassenen-training. Tevens zoeken wij een trainer die met onze vereniging meedenkt hoe wij de ontwikkeling voor de jeugd naar een competitiegerichte vereniging verder vorm kunnen geven.

Vaardigheden/vereisten
• Trainersdiploma, bij voorkeur badminton Sportleider 3 (SL3) of Sportleider 2 met spelers- en trainerservaring (SL2)
• Affiniteit met de doelgroep
• Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Informatie
Nadere invulling en details bespreekbaar. Heeft u interesse ? Neem dan gerust contact op met onze voorzitter Ton Takken via lbc72@badminton.nl

LBC’72 zoekt badminton trainer voor woensdagavond!