Probeer Badminton

LBC’72 biedt dit jaar weer aan: PROBEER-BADMINTON

Badminton als sport
Iedereen kan badminton spelen. Je hoeft niet goed te zijn om toch plezier aan deze sport te beleven. Je kunt spelen in je eigen tempo en op je eigen niveau; met zijn tweeën (enkelspel) of met zijn vieren (dubbelspel).
Je bent altijd welkom om op één van de clubdagen vrijblijvend kennis te maken met badminton. Er zijn altijd rackets en shuttles in de sporthal aanwezig. Het enige dat je zelf mee moet nemen zijn (binnen)sportschoenen en sportkleding.

 

Minicursus badminton
Als je kennis wilt maken met de sport, kun je je vrijblijvend opgeven voor de minicursus. Je hoeft dan geen lid te worden van de badmintonclub.

 

De badmintonclub
LBC ’72 is een niet al te grote vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De club bestaat uit volwassenen én jongeren en kent in totaal ongeveer 90 leden.
Alle leden kunnen training krijgen van een gediplomeerde trainer als ze dat willen. Maar dat hoeft niet. Er is dan ook volop gelegenheid om ‘vrij’ te spelen.
Als je wilt kun je competitie spelen (ook recreatief en jeugd).
De vaste clubdagen in de Hamalandhal zijn: dinsdag (ochtend), woensdag (avond) en vrijdag (avond).

 

Aangeboden 10-daagse minicursus(sen)
Voor wie: volwassenen en/of jeugd
Speeldag: woensdagavond
Start cursus: woensdag 2 oktober 2019
Speeltijd: 18.30-19.30 uur (jeugd) en 19.00-20.00 uur (volwassenen)
Kosten: €25,00 per persoon

Kun je niet op deze speeldag? Kijk dan bij een van de andere verenigingen in de regio of je op een voor jou geschikt moment kunt deelnemen.

 

Gratis badmintonracket!

Elke deelnemer aan Probeer Badminton krijgt van LBC 72 een nieuw badmintonracket. Sluit je de cursus van 10 lessen af dan mag je dit badmintonracket houden!

 

Inschrijven

Wil jij graag kennismaken met badminton? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op www.probeerbadminton.nu/oost/verenigingen/lbc-72/