Probeer Badminton

LBC’72 biedt dit jaar weer aan: ProbeerBadminton

 

Badminton als sport
Iedereen kan badminton spelen. Je hoeft niet goed te zijn om toch plezier aan deze sport te beleven. Je kunt spelen in je eigen tempo en op je eigen niveau; met zijn tweeën (enkelspel) of met zijn vieren (dubbelspel en/of mix-spel).
Je bent altijd welkom om op één van de clubdagen vrijblijvend kennis te maken met badminton. Er zijn altijd rackets en shuttles in de sporthal aanwezig. Het enige dat je zelf mee moet nemen zijn (binnen)sportschoenen en sportkleding.

Minicursus badminton
Als je kennis wilt maken met de sport, kun je je vrijblijvend opgeven voor deze minicursus ProbeerBadminton. Je hoeft dan geen lid te worden van de badmintonclub. Jeugd vanaf 10 jaar en volwassenen zijn welkom!

De badmintonclub
LBC ’72 is een niet al te grote vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De club bestaat uit volwassenen én jongeren en kent in totaal ongeveer 90 leden. Alle leden kunnen training krijgen van een gediplomeerde trainer als ze dat willen. Maar dat hoeft niet. Er is dan ook volop gelegenheid om ‘vrij’ te spelen.
Als je wilt kun je competitie spelen (ook recreatief en jeugd). De vaste clubdagen in de Hamalandhal zijn: dinsdag (ochtend), woensdag (avond) en vrijdag (avond).

Aangeboden 10-daagse minicursus
Voor wie: jeugd (vanaf 10 jaar) en volwassenen

Speeldag: woensdagavond
Start cursus: 5 oktober 2022
Speeltijd: 18.30 – 19.30 (jeugd) en 19.00 – 20.00 uur
Kosten: €25,00 voor 10 lessen

Kun je niet op deze speeldag? Je kunt ook op de dinsdagochtend van 9.00 – 10.30 uur badminton spelen. Er wordt dan geen cursus gegeven, maar je wordt wel begeleid door een gediplomeerd trainer.

Gratis badmintonracket!
Elke deelnemer aan Probeer Badminton krijgt van LBC 72 een nieuw badmintonracket. Sluit je de cursus van 10 lessen af dan mag je dit badmintonracket houden!

Inschrijven
Wil je graag kennismaken met badminton? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in. Stuur een e-mail met je naam en leeftijd naar info@lbc72.nl. De inschrijving sluit op zondag 2 oktober 2022. De cursus start alleen bij voldoende deelname.